Rukkimaania tatraleib tatrajuuretisega

Juuretisega leiva säilitamine

Juuretisega tehtud leib püsib kaua söömiskõlbulik ja hea. Anname mõned vihjed kuidas pühendumusega valmistatud leiva mõnusust pikemalt jätkuks. Kui ostad pagaripoest kuuma või sooja leiva, hoia leivakoti suu lahti, et jahtumisel aurustuv liigne niiskus saaks lahkuda. Leib järelküpseb peale ahjust võtmist tegelikult umbes tunni. Alati võid muidugi hambad ka sooja leiva sisse lüüa, aga tea, […]

Juuretisega leiva säilitamine Loe edasi »

Me oleme see, mida me sööme

Toidu energeetikast ja rukkimaagiast

Mis siis on selle toiduga, mida me sööme..? Sest see, mida me sööme mõjutab meid otseselt. toidu kaunis serveerimine loob harmooniat, harmoonia kogemine tõstab sagedust. mida vähem on toitu töödeldud, seda kõrgem ja väärtuslikum energeetika toidul on. mida puhtamalt, loomulikumalt, päikesevalguses, ilma taimemürkideta, on toitu kasvatatud, seda kõrgem energeetiline väärtus toidul on toit, mis on

Toidu energeetikast ja rukkimaagiast Loe edasi »

Shopping Cart
Scroll to Top