Mis siis on selle toiduga, mida me sööme..?
Sest see, mida me sööme mõjutab meid otseselt.
toidu kaunis serveerimine loob harmooniat, harmoonia kogemine tõstab sagedust.
mida vähem on toitu töödeldud, seda kõrgem ja väärtuslikum energeetika toidul on.
mida puhtamalt, loomulikumalt, päikesevalguses, ilma taimemürkideta, on toitu kasvatatud, seda kõrgem energeetiline väärtus toidul on
toit, mis on saadud vägivalda kasutades sisaldab endas ka vastavat energeetilist jälge (nt maa kurnamine) ja omab mõju sööjale.
See kuidas toitu valmistada ja serveerida omab väga suurt tähtsust, mõjutab toidu energeetikat.
Seepärast on käsitöötoit võrreldes suurtootmises valmistatuga ka kõrgema sagedusega, kõrgema energeetilise väärtusega.
Käsitööline on alkeemik. Tegija võib toitu tehes mingi toiduaine olemuslikku sagedust oluliselt muuta.
Rukkimaania on seepärast tegelikult veidi ka rukkimaagia.
Ei midagi ulmelist. Või kuidas võtta..
Looming ja armastus.